Du VET! - Det vet du


by Liselott

Idag köpte jag ett djur

Vilken typ av djur jag köpte är lite av en hemlighet. Men om du tänker efter riktigt noga så kommer du säkert lista ut exakt vad det är för typ av djur. Detta kreatur har päls, hoppar runt på två ben och bor främst i den södra hemisfären. Jag snackar om en känguru. Inte en sån där som kan massa onödig fakta om skor, utan ett hoppande nosbedrytt och lurvigt djur från Australien. Jag minns inte exakt var jag köpte djuret, men jag tror att det var i Sundbyberg. På köpet fick jag massa freespins när jag köpte kängurun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>