Du VET! - Det vet du


by Liselott

Testade på sumobrottning

Något jag aldrig tidigare har försökt mig på att göra är att hålla på med sumobrottning. Detta är förstås inte särksilt konstigt. I Sverige är sumobrottning knappast populärt, och det finns antagligen väldigt få européer som är sumobrottare. Idag var nog undantaget där jag gick med i den lokala sumoklubben. Under natten hade jag gått upp 50 kilo genom att äta smör och dricka olja. Nu gällde det bara att visa att jag inte bara var jättetjock, utan att jag även kunde vara en bra sumobrottare. Det visade sig att sumobrottning var det jag alltid borde ha hållit på med, det och att lira loss på casumo förstås.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>