Du VET! - Det vet du


by Liselott

Var och såg en riktigt bra film idag!

Efter en lång och tråkig dag bestämde jag och Albert att gå och besöka vår lokala biograf. Vi såg den där nya filmen alla snackar om. Du vet, den där med ett dystopiskt framtidssamhälle där alla barnen får slåss till döden. Hungerspelen! Så heter den. Det var den tredje delen i filmserien som vi såg, och den var väldigt underhållande. Det var mycket pang pang och sorgliga scener. En del var roliga också! Det var något jag väldigt gärna gör om. Förutom bioupplevelsen så hade både jag och Albert en ännu hetare upplevelse när vi loggade in på jackpot joy och vann ofantligt mycket stålar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>