Du VET! - Det vet du


by Liselott

Jag längtar tills man kan spela golf igen

Det är vekrligen urtråkigt att vädret är så katastrofalt dåligt i Sverige. Snö, snöslask och vinter hela tiden känns det som. Det värsta av allt är att det inte går att spela golf. Eller ja, man kan ju slå på driving ranges som är inomhus, men det är knappast samma sak. Det är ett tag tills man kan bege sig ut på golfbanorna, så därför har jag börjat förbereda mig genom att köpa nya klubbor. Jag gick in på Stadium i Spånga och köpte en helt ny driver och en ny putter. I samma veva fixade jag ett gäng extra bollar. Perfekt att vara välförberedd. Något som inte alls har med golf att göra är casumo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>