Du VET! - Det vet du


by Liselott

Spana in de här fynden jag gjorde på konstgalleriet

Det finns knappast något bättre här i världen än konst. Tavlor är den allra bästa konstformen enligt mig. Idag var jag på det berömda konstgalleriet vid Birger Jarlsgatan. Hela kultureliten var där! Sofistikerade tanter, lönnfeta karlar och pinnsmala och svartklädda konstpretton samsade kring de allra hetaste verken. Det var art deco, art noveau och massa andra genrer.

Tavlorna var de vackraste jag någonsin sett. Vissa var porträtt, andra var bara abstrakta på alla sätt och vis. Jag och Boris såg en tavla med priset 4000 kronor. Visst, det är mycket pengar. Men Boris tyckte att jag skulle köpa den ändå. Nu hänger tavlan i vårt vardagsrum och det är jag ofantligt lycklig över. Finns det något bättre än konst? Både ja, och nej. Fast mest ja! Det bästa som finns är nämligen casumo. Det ska du ha väldigt klart för dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>